Bank losse hoes

Bank Losse hoes

Hoekbankstellen
                                  Bank losse hoes met hier onze landelijke bank Hyacinth

Van Harte welkom op onze blog pagina van de-bankenfabriek. Als het goed is bent u op zoek naar een comfortabele en degelijke bank losse hoes. Op google heeft u namelijk deze term ingevuld waardoor u terecht bent gekomen op onze prachtige site. Kijkt u hier maar eens naar onze landelijke zitbanken waar uit u kunt kiezen, die uit meer dan 18 elementen bestaan, waarvan bijna alle een bank losse hoes betreffen. Vooral fijn dat wanneer de stof vuil wordt u deze kunt wassen danwel reinigen. Dit is het grote voordeel van een bank losse hoes ten opzichte van een bank met vaste stoffering. U kunt u bank dan immers ook per losse hoes reinigen.

kwaliteitbank losse hoes bij de klant thuis

 

U zult zich verbazen over de kwaliteit van onze bank losse hoes. Deze is namelijk bijna niet te onderscheiden van een bank met vaste stoffering. De bank losse hoes ziet er zeer strak uit en de afwerking is prachtig doordat de stiksels afgelocked zijn. Dit  in tegenstelling tot banken van mindere kwaliteit. Ook worden er ritsen in de hoes verwerkt waardoor het afhalen van de hoes makkelijker wordt gemaakt. Tel daarbij op de ruime mogelijkheden per bank vanwege de ongekende samenstel keuzes. Elk model bestaat wel uit 2 tot 3 poufen in verschillende maten. Hierbij heeft elk model een fauteuil en een loveseat in zijn collectie. Dan de bekende 2 zit, 2,5 zit- en de 3 zitbank. Daarnaast heeft ieder model nog drie elementen met een arm links en een arm rechts. Uiteraard het hoekmodel links en rechts om een eventuele hoekbank te creëren. Daarbij heeft elke bank een ottomane en een longchair in zijn programma. U ziet er zijn talloze mogelijkheden.

Help desk 072-5616126

 

Wilt u meer informatie over onze bank losse hoes, bel dan gerust onze helpdesk voor het beantwoorden van al u vragen. Of voor het maken van een showroom afspraak.

Komt een bezoek aan de showroom u niet uit? Denk dan eens aan onze bankenservice aan huis, waarbij onze interieur specialist bij u thuis langskomt met de bank die u op het oog heeft. Zo ziet u direct de bank in uw eigen huiskamer en kunt u zich beter invoelen hoe de bank uiteindelijk in uw interieur past. Hiervoor vragen wij slechts 50 euro voor gedane moeite, maar mocht u ter plekke de bank willen bestellen wordt er niets gerekend.

bank losse hoes
                                                  Al onze bank losse hoes worden professioneel bezorgd

Kijk ook eens op onze andere websites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

                                                               

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.