Tijdelijk alleen mobiel bereikbaar

Bank kopen kwaliteit

Om direct naar de homepagina te gaan, klik op logo!

Wilt u direct contact; Bel ons op 072-5616126

of SMS ons op 06-22694323

Voor gratis interieuradvies in onze showroom, maak een vrijblijvende afspraak; 072-5616126

Je wilt een bank kopen kwaliteit , bij de-bankenfabriek.nl vind je zowel moderne als landelijke banken van puur Nederlands fabrikaat en van goede kwaliteit. De banken zijn leverbaar in vele verschillende soorten stoffen en in mooi leer. Via onze site kan je de bank alvast samenstellen in de stof van jouw voorkeur waarna de bank in het beeld verschijnt zoals hij er uiteindelijk uit gaat zien. Zo krijg je alvast een goed beeld. Tevens is het mogelijk om bij de landelijke banken te kiezen uit een vast gestoffeerde bank of voor een losse hoes.

Bank kopen kwaliteit

Bank kopen kwaliteit bij de klant thuis.

Showroom op afspraak te bezoeken

Omdat niet iedereen het makkelijk vind om puur via de site een bank te bestellen hebben wij ook een showroom in Alkmaar. Onze showroom is alleen te bezoeken na het maken van een afspraak. Wij hebben hier al onze modellen staan zodat je ze kunt uitproberen en kunt kijken welke bank je voorkeur heeft. Uiteraard is onze interieur adviseur aanwezig om te helpen met de juiste keuze qua stof en afmeting, zodat je niet voor vervelende verassingen komt te staat. Bel gerust voor het maken van een afspraak met onze helpdesk wij zijn bereikbaar 7 dagen in de week tussen 9.00 en 22.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Bank kopen kwaliteit

Bank kopen kwaliteit waaronder de bank Roos.

Wil je een fauteuil, loveseat, 2 zit-, 3 zit-, 3,5 zitsbank, longchair, ottomanbank tot een hoekbank het is mogelijk bij de-bankenfabriek. In onze showroom zul je verast worden door de bijzondere sfeer en vind je buiten onze banken om bijna alles om jouw huis sfeervol in te richten.

Bank kopen kwaliteit

Bank kopen kwaliteit, sfeerimpressie.

Kijk ook eens op 1 van onze andere sites :

Fabriekmeubels.nl

Fabriektafels.nl

Fabriekverlichting.nl

Fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl

Bank kopen kwaliteit

Bank kopen kwaliteit ook deze super grote bank behoort tot de mogelijkheden.