Bank in erker

Wil je graag een bank in erker dan zijn er bij de-bankenfabriek.nl genoeg mogelijkheden. Wij hebben bestaande modellen die zich uitstekend lenen als bank in erker. De eerste stap is vaak om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier kun je dan bekijken en voelen welke bank de voorkeur heeft. Samen met onze adviseur bespreek je de mogelijkheden. Ook kun je kiezen uit vele verschillende stoffen voor jouw bank in erker. Is er een keuze gemaakt dan komen wij bij jou thuis de bank inmeten zodat we een mall kunnen maken. Hierna wordt de bank in productie genomen. De bank wordt in Nederland gemaakt zo houden we ook de levertijd beperkt.

Bank in erker
Bank in erker geplaatst bij een klant

Showroom in Alkmaar

Onze showroom in Alkmaar is op afspraak voor jou geopend zo hebben wij gericht tijd voor de klant en uitgebreid de mogelijkheid om jouw wensen te bespreken. In de showroom vind je niet alleen banken maar eigenlijk vrijwel alles voor het inrichten van jouw woning. Dit maakt een bezoek aan ons zeker de moeite waard! Bel gerust met vragen of voor het maken van een afspraak, wij helpen je graag.

Helpdesk alle dagen bereikbaar tussen 9.00 en 21.00

072 5616126

Bank in erker
Bank in erker zoals de bank Roos

Showroom bezoek mogelijk 7 dagen in de week, na het maken van een afspraak via onze helpdesk

072 5616126

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Creëer je eigen stijl met op maat gemaakte zitbanken

Zwart en goud interieur: een prachtige kleurencombinatie

scandinavisch wonen met de-bankenfabriek

Ontdek de eenvoud van Scandinavisch wonen

kleurrijke accessoires bij de-bankenfabriek

De magie van kleurrijke accessoires

Ontvang gratis interieuradvies bij De-Bankenfabriek

Slimme tips voor het optimaal benutten van kleine ruimtes

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.