bank afneembare hoes

Bank afneembare hoes

Welkom op onze blog pagina van de-bankenfabriek. U bent absoluut op zoek naar een mooie, comfortabele leuke bank afneembare hoes. Op google heeft u namelijk dit zoekwoord ingevuld en bent op deze manier aan onze site gekomen. Wij hebben een aantal landelijke zitbanken die uit meer dan 18 elementen per bank bestaan met een afneembare hoes. Dus ook elk element heeft een losse hoes. Ideaal wanneer het vuil wordt en u deze kunt wassen danwel reinigen. Dit in tegenstelling tot een bank met vaste stoffering. Groot bijkomend voordeel is dat een bank afneembare hoes al een mal is voor eventuele toekomstige herstoffering. Dit is dan vele malen goedkoper dan het stofferen van een bank in zijn geheel.

bank afneembare hoes
bank afneembare hoes modellen van de-bankenfabriek.

Onze ruime mogelijkheden per bank zijn  zeer gewild onder onze klanten vanwege de ongekende samen stel mogelijkheden. Elk model bestaat uit wel 2 tot 3 poufen in verschillende maten. Vervolgens heeft elk model wel een fauteuil en een loveseat in zijn collectie. Dan uiteraard de bekende 2 zit-, 2,5 zit- en de 3 zitbank. Het model Lelie en Anjer hebben zelfs nog een 3,5 zitbank in hun programma. Daarnaast heeft elk model nog drie elementen met een arm links en een arm rechts. Uiteraard het hoekmodel links en rechts om een eventuele hoekbank te creëren. Dan heeft elke bank ook nog in zijn programma een ottomane en een longchair. U ziet de mogelijkheden zijn werkelijk uniek te noemen.

bank afneembare hoes
bank afneembare hoes met hier de populaire “Anemoon”.

U kunt zich voorstellen dat de bank op bovenstaande foto niet ideaal zou zijn als dit een vaste stoffering zou hebben. Deze bank bestaat namelijk uit vier elementen, de 3 zitbank arm links, de 3 zitbank arm rechts, vervolgens een ottomane links en een ottomane rechts. Uniek van deze bank is dat het element met arm links en arm rechts uit 1 hoes bestaat waardoor het lijkt alsof de bank uit 1 stuk gemaakt is op 400 cm. breed. Alles is te reinigen in deze grootte bij de stomerij omdat die grote hoes van 400 cm. niet in de wasmachine past.

Wilt u meer informatie over onze bank afneembare hoes, bel dan gerust onze help-desk voor het beantwoorden van al uw vragen, of voor het maken van een showroom afspraak.

Help-desk 072-5616126

bank afneembare hoes
bank afneembare hoes met hier de Hyacinth.

Kijk ook eens op onze andere websites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

Fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.