Aparte stoelen

Ben je op zoek naar leuke aparte stoelen dan ben je via onze blog pagina bij de-bankenfabriek terecht gekomen. Bij de-bankenfabriek zijn we altijd op zoek naar iets vernieuwend en liefst ook verrassend. Daarom zijn we heel blij dat we sinds kort deze leuke aparte stoelen hebben opgenomen in onze collectie. De modellen zijn verkrijgbaar met verschillende poten en frames. Ook kun je kiezen in vele verschillende en aparte stoffen. Daarnaast is het ook mogelijk om de stoelen te laten stofferen in een eigen gewenste stof. Je ziet er is bij de-bankenfabriek heel veel mogelijk. Zo ontstaat als vanzelf je eigen unieke stoel!

aparte stoelen

                                             aparte stoelen waaronder de gerbera

Deze aparte stoelen passen zich moeiteloos aan in elk interieur. Heb je een strak interieur dan geeft hij een vrolijke touch in bijvoorbeeld een movie print. Of je houdt het gewoon bij strak modern door voor een lederkleur te kiezen. Maar zelfs in een landelijk interieur misstaan deze aparte stoelen niet. Kies dan bijvoorbeeld voor een koeienhuid wat heel mooi tot zijn recht komt in een landelijk interieur en deze zo een tikkeltje stoere look geeft.

aparte stoelen

                                                 aparte stoelen , de fauteuil Zinnia

Showroom op afspraak

Natuurlijk kunnen wij ons goed indenken dat je het lastig vind om puur via onze site een stoel te bestellen. Daarom hebben wij naast onze site ook een gezellige showroom gerealiseerd. Hier kun je de verschillende modellen zien staan en tevens komen proef zitten. Dit is mogelijk zeven dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur. Let wil dit kan alleen op afspraak. Bel gerust voor het maken van een afspraak of voor eventuele andere vragen met onze helpdesk. Deze is bereikbaar 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Aparte stoelen

Kijk ook eens op onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriekverlichting.nl

fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl