Aparte fauteuils

Ben je op zoek naar aparte fauteuils dan wordt je van de-bankenfabriek helemaal blij! Wij hebben sinds kort leuke modellen opgenomen. Stoere eigentijdse aparte fauteuils in meerdere modellen. Eindelijk weer eens iets anders en gedurfder, daarbij zijn ze ook nog eens leverbaar in vele verschillende soorten stoffen. Van effen naar een leuk patroon of in mooi vintage leder. Ook is er een ruime keuze, ze zijn verkrijgbaar met een draaipoot, houten-, rvs- ,chrome- of zwarte frame. Zo valt er altijd wel 1 in de smaak. Deze aparte fauteuils springen echt in het oog en worden zo een eye catcher in jouw interieur. Daarbij zitten ze ook nog eens verrassend comfortabel. De fauteuils zijn goed te plaatsen in een strak modern interieur maar zijn ook heel mooi te combineren met een landelijk interieur. Zo geef je jouw landelijke interieur net even een stoere touch. Dit geeft een heel speels effect.

aparte fauteuils

                                                    Aparte fauteuils waaronder de gerbera

Aparte fauteuils

                                                   Aparte fauteuils Sering heeft een heerlijk zitcomfort

Showroom in Alkmaar

Natuurlijk kun je er voor kiezen om de fauteuil via onze site te bestellen. Deze wordt geheel gratis bij je thuisbezorgt. Vaak wil de klant toch eerst even komen proefzitten ook dit is mogelijk bij de-bankenfabriek. Wij hebben een gezellige showroom in Alkmaar die 7 dagen in de week “let wel” alleen op afspraak geopend is. Voor het maken van een afspraak of uiteraard voor eventuele andere vragen kun je 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 bellen met onze helpdesk.

helpdesk 072 5616126

aparte fauteuils

                                            Aparte fauteuils Zinnia een echt in het oogspringend model!

Uiteraard leveren we bij de-bankenfabriek niet alleen aparte fauteuils maar kun je terecht voor bijna al jouw interieur wensen. Daarbij helpt onze interieur adviseur je bij het maken van je keuze om zo het voor jou perfecte plaatje te maken.

Kijk maar eens op onze andere sites om te zien wat wij zoal kunnen leveren:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl

fabriekverlichting.nl