3 zits bank

3 zits bank Anjer met de 2 zits bank en de fauteuil

3 zits bank

Ben je op zoek naar een mooie en degelijke 3 zits bank, dan kunnen wij jou helpen. Wij van de-bankenfabriek hebben niet heel veel modellen online staan maar wat er staat is zeer breed in uitvoering. Zo is er van elk model een 3 zits bank maar ook drie maten poefen, een fauteuil, en een loveseat. Maar daarnaast zijn er ook drie tussenelementen te verkrijgen in drie verschillende breedtes, en wat dacht je van drie elemtnen banken met alleen een arm links of rechts en weer in drie breedte maten. Maar dat is het nog niet, wij hebben ook nog van elk model een corner of te wel een hoek element en een longchair en als afsluiting nog een ottomaan. Ja, je leest het goed, als jouw 3 zits bank het toch niet wordt dan wellicht een elmentenbank op maat voor jou. Maar je zocht een 3 zits bank dus zal ik mij daar op toespitsen.

3 zits bank

3 zits bank Roos.

Wij bieden zowel i  het modern als in het landelijk verschillende top kwaliteit 3 zits banken aan. Zoals de foto hierboven drie zits bank Roos. Een zeer populaire bank bij ons vanwege zijn zitcomfort en klasse uitstraling. Al onze banken worden namelijk in Nederland vervaardigd, dus is er strenge controle op de kwaliteit. Tevens geeft het jou de garantie dat als er iets aan mankeert, het heel snel opgelost wordt omdat wij binnen 1 week langs komen, de bank weghalen en dezelfde week weer terug bezorgen. Alle banken worden gemaakt van de aller beste materialen zoals massief houten frames, nosagvering en het allerbeste polyester.

3 zits bank

Tijdloze zitbanken met 3 Zits bank met fauteuil en poef Anjer.

Als je interesse is gewekt dan kun je zeven dagen in de week terecht in onze showroom om daar de modellen uit te proberen. Let wel dat wij alleen op afspraak open zijn. En heb je vragen over bepaalde modellen of wil je meer weten dan er op de site vermeld staat, neem dan contact op met onze help-desk. Wij zijn ook hier 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00-22.00 op nummer;

072-5616126.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl