2 zitsbank tot 4 zitsbank

2 zitsbank tot 4 zitsbank
2 zitsbank tot 4 zitsbank

2 zitsbank tot 4 zitsbank

Ben je op zoek naar een 2 zitsbank tot 4 zitsbank of misschien wel een poef, fauteuil, loveseat, wellicht een hoekbank, longchairbank of ottomaan bank, kom dan gerust, op afspraak langs bij de-bankenfabriek.nl. Wij hebben in onze showroom alle modellen staan die ook op de site tentoongesteld zijn. Je kunt kiezen uit vaste stoffering of een losse hoes stoffering. De keuze in elementen is enorm en dat geldt ook voor de keus in stoffen en kunstleder. Zes keuzes in de poten maakt het plaatje compleet.

2 zitsbank tot 4 zitsbank
2 zitsbank tot 4 zitsbank zitsbank Anjer leverbaar in fauteuil, loveseat, 2 zits-, 2,5 zits-, 3 zits-, 3,2 zits-, 3,5 zitsbank, ottomanbank, longchairbank, hoekbank en als poef.

Onze modellen zijn gemaakt van de beste materialen zoals hardhouten frames met massief grenen regels en hardboard. De nosagvering staat gemiddeld voor 20 jaar leefplezier bij normaal gebruik. De vullingen van de zit- en rugkussens zijn van polyether in combinatie met latex sticks, voor een super zitcomfort. Wellicht het melden waard is dat de modellen in Nederland vervaardigd worden en er is dus een continue controle op het geheel. Ben je inmiddels overtuigd? Bel gerust voor hulp online via onze help-desk op 072-5616126.

2 zitsbank tot 4 zitsbank
Bij deze 2 zitsbank tot 4 zitbank zitbanken Anemoon zijn twee elementen zitbanken tegen elkaar aan gezet.

Maar je kunt ook afspraak gebruik maken van een passend advies in onze showroom in Alkmaar. Wij zitten op het industrieterrein “Beverkoog” waar wij zeer lage overhead kosten hebben en dat zie je weer terug in de prijzen. Wij zijn, op afspraak, zeven dagen per week open van 9.00-22.00.

Persoonlijk advies thuis

Tja, en mocht je er dan met onze interieur adviseur in de showroom niet uitkomen, dan kun je altijd nog onze interieur specialist langs laten komen bij jou thuis om ter plaatse een perfect advies te geven. Maar niet alleen voor een 2 zitsbank  tot 4 zitsbank komt hij langs, maar kan ook voorzien in een totaal plan van jouw interieur,

2 zitsbank tot 4 zitsbank
2 zitsbank tot 4 5zitsbank Anjer
2 zitsbank-2,5zitsbank-3 zitsbank-3,5zitsbank
Showroom: Berenkoog 14 – 1822 BJ – Alkmaar – Tel. 072-5616126 – Mob. 06-22694323 – e-mail ; info@fabriekmeubels.nl

 

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.