Ronde bank module

Ronde element module
Ronde bank module ons model Azalea

Sinds een jaar in onze collectie zijn deze ronde bank module Azalea. Deze leuke ronde fauteuils passen naadloos in elkaar en zijn verkrijgbaar in zowel linker als rechter modules. Je kunt dus ook in het midden een volledig rond element plaatsen en dan bijvoorbeeld 2 of 3 halfronde fauteuils er tegen aan links en rechts. Zo kan je je eigen bank samenstellen van een recht bank tot een L-bank tot een U-bank aan toe. Door de rondingen te verdraaien ontstaat er een hoekbank. Je zou bij wijze van spreken ook een compleet ronde bank kunnen maken en daar waar je nu op de foto een halfronde poef ziet weglaten als doorgang. Met deze ronde bank module kan je alle kanten op. En wat dacht je van twee verschillende poefen waaronder een halfronde poef die op bovenstaande foto in het midden zit, of een poef met 2 kwart rondjes eruit waardoor deze precies tussen twee elementen past zodat je heerlijk met je benen languit kunt gaan zitten. Deze staat op de foto hierboven rechts voor de twee elementen.

Ronde element module
Staat het niet geweldig deze ronde bank modules?

En wat dacht je van de keuze in stoffen? Deze zijn gigantisch en de prijs van elke module blijft gelijk ongeacht welke stofkeuze. Van Teddystof tot een mooie velvet tot een tijgerprint aan toe. Creëer zo je eigen modules en combineer met deze leuke stoffen. Uiteraard in 1 kleur kan natuurlijk ook, net wat jij wilt. Wij werken met alleen hoogwaardige kwaliteit stoffen zodat er nauwelijks klachten kunnen ontstaan. Al onze stoffen hebben een hoge martindale (slijtage test ondergaan) en wij kunnen alle stoffen impregneren zodat vet en vuil bijna geen kans krijgen. En gebeurt dit toch dan werken wij met Clean my couch die werkelijk bij jouw thuis ter plaatse alle elementen reinigt en weer impregneert. Kom je er niet helemaal uit en wens je advies aan huis? Dat kan ook bij ons. Onze interieur adviseur komt met 1 of 2 elementen bij jouw thuis en neemt alle mogelijke stoffen mee. Dat noemen wij nog eens service en je maakt altijd de juiste keuze. Samen met hem kom je er altijd uit, hij heeft al jarenlang ervaring met het inrichten van huizen en dit kun je weer zien op onze review site waar onze klanten zeer enthousiast zijn over het resultaat achteraf. Wil jij zo’n advies thuis? Bel dan gerust met 072-5616126 en wij maken met jou een afspraak. Wij zijn bereikbaar 7 dagen in de week van 9.00-21.00 en nemen altijd op.

Ronde element module
Deze combinatie hebben wij afgeleverd in Huizen.

Showroom

Wil je deze ronde bank module eerst uitproberen dan adviseren wij je om een showroom afspraak te maken. Deze Azalea modules staan prachtig opgesteld in onze showroom en zijn te verkrijgen met 2 soorten rugkussens; soft en medium. Onze showroom is open 7 dagen in de week van 9.00-21.00, echter alleen op afspraak. Bel ons op 072-5616126 en wij plannen het voor jou in. Naast alle mooie banken hebben wij echt alles op het gebied van woninginrichting. Je zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is. Onze specialisatie ligt vooral op maatwerk. Maar wij leveren ook Gordijnen, zonwering, buiten zonwering, behang, pvc vloeren, houten vloeren, tapijt, traprenovatie, karpetten, verlichting, accessoires, schilderijen, wandpanelen, eettafels, eetstoelen, kasten, dressoirs, tv meubels en nog veel meer. Laat je inspireren en adviseren voor een totaal harmonieus interieur. Interieur advies is bij ons geheel gratis.

 

Meerdere websites;

Kijk ook eens op onze andere websites; Fabriekmeubels.nlEetstoelenfabriek.nlZitbankenopmaat.nlDe-interieurspecialist.nl

Ronde bank module
Ook in deze mooie witte stof komen deze ronde elementen mooi tot hun recht.

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.