Op dit moment is een bank ronde longchair helemaal in. Voorheen werden de langwerpige longchairs veel verkocht maar wordt inmiddels overschaduwd door de ronde loungedeel bij een hoekbank of u-bank. Voor het model Anemoon en viool bij ons, die het meest verkocht worden, hebben wij zo’n ronde longchair ontwikkeld op een bankdiepte van 100 en van 110. De maatvoering bij 100 diep wordt breed 140 x lang 155 en bij de 110 diepe model wordt de ronde longchair breed 140 x diep 165. Deze zijn leverbaar in meer dan 1000 stoffen zonder dat de verkoopprijs verandert. Ook leverbaar in microleder en gerecycled leder.

bank ronde longchair
Nieuw in onze collectie een bank ronde longchair

Eigen fabricage

Wij van de-bankenfabriek maken deze twee modellen in eigen fabriek maar ook vele andere banken komen uit eigen fabriek in Nederland. Hiermee garanderen wij een 100% kwaliteit product die gemaakt wordt met de beste materialen. Daar worden geen concessies mee gemaakt en als er wat aan mankeert staan wij direct klaar om het probleem vakkundig te verhelpen. Door eigen fabricage kunnen wij dus ook deze modellen helemaal op maat maken. Wil je een model in de erker of moet de bank in een bepaalde gradenhoek gemaakt worden, wij kunnen het en hebben al vele banken geleverd naar volle tevredenheid van onze klanten.

bank ronde longchair
De bank viool inmiddels ook leverbaar met ronde longchair

Showroom

Mocht je interesse hebben in zo’n bank ronde longchair neem dan telefonisch contact op met ons voor het maken van een showroom afspraak waar je alle modellen kunt uit proberen. Ook kan je alle stoffen bekijken en alle microleder. Als je niet weet hoe je de bank wilt hebben dan komt onze interieur specialist bij je langs met alle mogelijkheden in stof en leder om samen met jou tot de juiste opstelling te komen. Ons telefoonnummer; 072-5616126. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00-21.00. De showroom  is 6 dagen  per week open van 9.00-21.00. Naast alle mooie banken hebben wij ook kasten, vloeren, verlichting, eettafels, eetstoelen, zonwering en nog veel meer.

bank ronde longchair
Deze bank ronde longchair staat klaar om naar onze klant te gaan.

Andere sites;

Kijk ook eens op onze andere websites;

Fabriekmeubels.nlde-interieurspecialist.nleetstoelenfabriek.nl – zitbankenopmaat.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.