Sfeervolle banken

Sfeervolle banken
Sfeervolle banken leverbaar in meer dan 20 elementen

Welkom op de blogpagina van de-bankenfabriek over sfeervolle banken. Wij bieden een ruime keuze in sfeervolle banken aan. Maar de werkelijke kracht van deze banken uit eigen atelier is; ze zijn er in meer dan 20 elementen per bank, Dit houdt in dat je zelf jouw eigen bank online kunt samen stellen. Van een poef, tot een fauteuil, loveseat, 2 zitbank, 2,5 zitbank, 3 zitbank, 3,5 zitbank tot een longchair bank en ottoman bank aan toe. Je kunt zelf bijvoorbeeld een 2,5 zitbank met arm links van 200 cm breed koppelen aan een 2,5 zitbank met een arm rechts van 200 cm. breed, hierdoor ontstaat er een megabank van maar liefst 400 cm. breed. Je kunt het zo gek niet benoemen of jouw sfeervolle bank kan samengesteld worden.

sfeervolle banken
Sfeervolle eethoekbank de zonnebloem

Zo kun je ook met ons nieuwe model eetbank een eigen opstelling maken. Of het nu een u-bank rondom de tafel moet worden of een L-bank links of rechts, het kan allemaal bij de-bankenfabriek. En mocht je graag even willen proef zitten dan ben je van harte welkom in onze showroom te Alkmaar waar wij 7 dagen in de week open zijn van 9.00-22.00 op afspraak. Dus ook op zon- en feestdagen. Bel gerust voor een afspraak op 072-5616126.

Sfeervolle banken
Sfeervolle banken met hier de Anemoon gemaakt van drie elementen en uit 1 hoes, 540 lang!

Zoals je op bovenstaande foto kunt zien maken wij ook banken op maat. Deze bank Anemoon is maar liefst 540 cm. lang en is gemaakt uit 1 hoes. Dit maatwerk krijg je nergens anders als bij de-bankenfabriek. Meer sfeervolle banken kun je je bijna niet voorstellen. Zelfs het prachtige hoogpolige karpet en de fantastisch mooie salontafel van massief eiken wit gespoten is van eigen atelier.

Laat je daarom vrijblijvend inspireren en adviseren voor een totaal harmonieus interieur door onze interieur specialist.

Kijk ook eens op onze andere websites;

Eetstoelenfabriek.nl

Fabriekmeubels.nl

Fabrieksverlichting.nl

Fabriekstafels.nl

De-interieurspecialist.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 10 MB. Je kunt uploaden: afbeelding, audio, video, document, spreadsheet, Interactief, tekst, archief, code, andere. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.