Seizoenen in huis: Hoe pas je jouw interieur aan, aan de seizoenen?

De komende maand beginnen de bladeren van de bomen te vallen. Het licht wat in huis valt is grijzig en koel. Want de zomer maakt plaats voor de herfst. Niet alleen buiten zie je een verandering, ook binnen ziet je woonkamer er anders uit. Hoe eerst de zon je bloemen en accessoires uitlichten, steken de felle kleuren nu af tegen de diepe kleuren van buiten. Het is tijd voor verandering. In deze blog gaan we dieper in op de seizoenen in huis, met praktische tips om je leefruimte moeiteloos te transformeren en te omarmen wat de tijd van het jaar te bieden heeft. Dus laten we samen ontdekken hoe je je interieur kunt laten bloeien met de komst van elk seizoen.

Herfst: Warm en Gezellig

Herfsttinten zoals oranje, rood en bruin zijn perfect voor deze tijd van het jaar. Leg zachte dekens en kussens op je bank. Verlicht je interieur met kaarsen voor een warme gloed. Voeg herfstdecoraties toe zoals pompoenen, dennenappels en herfstbladeren.

Winter: Knus en Feestelijk

In de winter draait alles om gezelligheid. Voeg dekens en kussens in rijke, donkere kleuren toe. Verlicht je ruimte met kerstverlichting en kaarsen. Breng wat winterse magie met kerstversiering en feestelijke accenten. Overweeg zelfs een vloerkleed voor extra warmte.

Lente: Fris en Levendig

In de lente kun je je interieur een frisse uitstraling geven. Verwijder zware dekens en vervang ze door lichte, heldere kleuren. Voeg wat levendigheid toe met verse bloemen en planten. Vergeet ook niet om je ramen open te gooien voor natuurlijk licht en frisse lucht.

Zomer: Licht en Luchtig

Tijdens de zomer draait alles om lichtheid. Haal zware gordijnen weg en laat het zonlicht binnen. Leg lichte kussens en luchtige stoffen op je meubels. Denk aan zomerkleuren zoals turquoise of zonnig geel. Voeg wat strandvondsten of tropische accenten toe voor een zomers gevoel.

Een neutrale bank die gemaakt is naar jouw woonkamer kan het makkelijker maken om de sferen in huis aan te passen. Door gebruik te maken van een paar verschillende setjes accessoires die bij de seizoenen passen, zal iedereen jou elk seizoen zien als een echte interieur-kenner! En twijfel niet om contact met ons op te nemen! Wij adviseren je graag over wat er wel en niet werkt om de seizoenen in huis te krijgen.

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.