Nederlandse design banken

Om direct naar de home pagina te gaan klik op logo!

Wilt u direct contact; Bel ons op 072 -5616126

of SMS ons op 06-22694323

Voor gratis interieuradvies in onze showroom maak een vrijblijvende afspraak; 072-5616126

Bij de-bankenfbariek werken wij hoofdzakelijk met Nederlandse design banken want onze zitbanken, of het nu landelijke baken of moderne banken zijn, worden in eigen atelier gemaakt. Elk model bestaat uit meer dan 20 elementen die je zelf online kunt samen stellen. Maar wat veel klanten niet weten dat wij ook nagenoeg elke bank op maat kunnen maken, zelf in graden hoeken die niet 90 graden zijn.

Nederlandse designbanken
Nederlandse designbanken waaronder bank Acacia

Leer of stof

Op de site van de-bankenfabriek.nl  kun je jouw bank samenstellen in meer dan 60 stoffen, maar alle banken kunnen inmiddels ook in het leer gestoffeerd worden. Onze Nederlandse design banken zijn gemaakt van werkelijk topkwaliteit tegen super scherpe prijzen. Dit door zeer slimme inkoop en zeer lage overhead kosten. Jij wilt toch ook alleen betalen voor de bank en niet voor alle extra kosten zoals; dure huur (A-locatie), duur personeel, het licht en verwarming wat de gehele dag aanstaat. Dit is waarom wij uitsluitend werken op afspraak en dan nog eens 7 dagen in de week van 9.00 – 22.00 uur.

Nederlandse design banken
Onze topper Nederlandse design banken Acacia

Meerdere sites

Naast de-bankenfabriek hebben wij meer toonaangevende websites zoals Nieuw! eetstoelenfabriek.nl en fabrieksmeubels.nl, fabrieksverlichting.nl, fabriektafels,nl en de-interieurspecialist.nl. Allemaal topsites en helemaal van deze nieuwe tijdsgeest. Kijk gerust op de sites en zie hoe gemakkelijk jij je eigen meubels kan configureren. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak in onze mooie showroom in Alkmaar waar alles staat en te bezichtigen is.

Tel. 072-5616126

Nederlandse design banken met hier de "Crocus" leverbaar in vele maten en vormen.
Nederlandse design banken met hier de “Crocus” leverbaar in vele maten en vormen.

 

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.