nieuwe bank kopen

Goedendag en hartelijk welkom op onze blogpagina nieuwe bank kopen. Wilt u direct naar de homepage om te zien welke modellen banken wij allemaal hebben klik dan hier www.de-bankenfabriek.nl.

Wilt u een nieuwe bank kopen? Dan bent u bij de-bankenfabriek.nl op het juiste adres. Wij maken al onze banken zelf en kunnen ook op maat geleverd worden. Daarnaast kunnen wij ook banken maken op basis van bestaande modellen, echter wel met wat wijzigingen uiteraard.

Nieuwe bank kopen
Nieuwe bank kopen met deze elementenbank Anemoon.

Wij kunnen u ook begeleiden met een nieuwe bank kopen door onze interieurspecialist

bij u thuis langs te laten komen met alle mogelijkheden wat stof en leer betreft. Hij ziet direct welk model en welk materiaal het meest geschikt is voor u. Hij kijkt naar lichtinval, huisdieren en kinderen om tot de juiste stof/leer te komen. Ook de opstelling is snel bepaalt.

Zitbank kopen
Zitbank kopen met de Acacia op maat gemaakt.

Bij de-bankenfabriek.nl kunt u service en kwaliteit verwachten daar wij alles in Nederland produceren en werken met de beste materialen. Daarnaast geven wij 5 jaar garantie op romp en binnenvering. En als er wat aan de hand is halen wij de bank op en gaan er direct mee terug naar de fabriek en kunt u de bank spoedig terug verwachten. Is dat service of niet!

Bel voor een showroom afspraak of een advies aan huis op 072-5616126. Onze showroom is 7 dagen in de week open van 9.00-21.00 op afspraak.

Nieuwe bank kopen
Nieuwe bank kopen met de Acacia in 3 kleurstellingen.
Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.