Longchair online

Goedendag, hartelijk welkom op de blogpagina van de-bankenfabriek.nl. Ongetwijfeld ben je op zoek naar een longchair online. Wij bieden jou een ruime keus in deze zitbanken. Elk model heeft namelijk een longchair of een ottomane. Elk model bestaat niet alleen als zitbank met een longchair online maar begint met een tweetal of drietal poefen, vervolgens is er een fauteuil, een loveseat, vervolgens drie tot vier elementen met een arm links of arm rechts, drie tussen elementen, een hoek links of rechts en dan alsnog de longchair of de ottomane.

Longchair online
Longchair online met deze prachtige nieuwe bank Viool.

Neem bijvoorbeeld onze nieuwe prachtige bank Viool met ottomane zoals op de foto hierboven afgebeeld. Deze nieuwe longchair online heeft meer dan 18 elementen waardoor hij in elke situatie  geplaatst en samen gesteld kan worden. Door middel van tussenelementen kun je werkelijk in alle woonkamers deze schitterende zitbank wel kwijt. Of het nu alleen een 2 zitbank of een 3 zitbank betreft, of wellicht de loveseat in combinatie met een longchair bank, alles is mogelijk met alle modellen die wij tonen op de website. Wij hebben deze bank laatst al geleverd in Haarlem in een totale lengte van 5,90 mrt!!!!!! Het betrof hier een element met arm links van 2.12 mtr, vervolgens een tussenelement van 1,65 en afsluitend met een element arm rechts van 2,12 mtr. Schitterend af gedecoreerd met twee grote hokkers ervoor.

Banken service aan huis

Uniek in Nederland is onze banken service aan huis. Wat houdt dit precies in? Je kunt onze specialist vragen om op afspraak bij je thuis te laten komen met het model van jouw keuze. Hij neemt alle mogelijke stofkeuzes mee (en geloof ons dat zijn er veel meer dan op de site) om samen met jou tot de ultieme zitbank of longchair online te komen. Slaag je! Dan kost deze actie helemaal niets, en slaag je niet dan kost dit je slechts € 50,= voor gedane moeite en wat benzine.

longchair online
Longchair online , bank Anemoon met longhair

Kijk ook eens op onze andere interessante websites;

Eetstoelenfabriek.nl

Fabriekmeubels.nl

Fabriektafels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

longchair online
Onze bank Lantana in u-vorm met een longchair online

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 10 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.