Interieuradvies

Mocht u twijfelen over uw keuze, of bent u bang dat de bank te breed, te hoog of te klein is? Dan kunt u gebruikmaken van ons interieuradvies. Geheel gratis komt onze interieuradviseur bij u langs om u een persoonlijk interieuradvies te geven. Het maakt niet uit of u advies nodig heeft over de juiste bank, een totaal lichtplan of zelfs over een compleet nieuw interieur. Hij komt langs met meubelstoffen, houtstalen, stofstalen, documentatie, tapijtstalen, zonweringboeken en zelfs verfstalen. Hij weet u als geen ander enthousiast te maken over datgene wat past bij uw interieur.
www.de-interieurspecialist.nl/projecten.

Tevens kunnen wij van de-bankenfabriek.nl schitterende gordijnstoffen, zonwering, vloeren en karpetten tonen die gemiddeld 20 tot 25% goedkoper zijn dan in een reguliere interieurwinkel. Laat u verrassen en inspireren om tot het ultieme bankstel of interieur te komen.

Home Trade Center

Mocht het zo zijn dat u via onze online winkel geen keuze kunt maken, dan kunnen wij u ook van een interieur advies voorzien in het HTC (Home Trade Center) in Nieuwegein of het ETC (European Trade Center) in Culemborg. Hier kunt u werkelijk alles vinden op het gebied van verlichting, bedden, meubels en accessoires. Van klassiek en romantisch tot landelijk en modern. Van low budget tot zeer exclusief. Onze interieurspecialist komt hier met de klanten al meer dan twintig jaar en leidt u langs de mooiste interieurs. Kunt u het hier niet vinden, dan treft u het waarschijnlijk nergens. In twee grote hallen waar de meeste leveranciers zich presenteren, vindt u 100.000 m2 woninginrichting. Kortom,
ook buiten de collectie van de-bankenfabriek.nl kunnen wij alles leveren, tegen veel scherpere prijzen dan in de gewone winkel. Dus voor een perfect interieuradvies moet u bij ons zijn.

Fabriekmeubels.nl

Onze andere online winkel, Fabriekmeubels.nl, heeft zelfs een eigen gordijnatelier, stoffeerderij, meubelmakerij en meubelspuiterij. Dus ook voor het herstofferen van uw fauteuil of bank bent u bij ons aan het juiste adres. Zelfs voor designmeubelen draaien wij onze hand niet om. Ook voor meubels op maat kunt u bij ons terecht, van inloopkast tot en-suitemeubelen, van boekenkast tot een eettafel naar uw eigen ontwerp. U leest het goed, alles is mogelijk. Laat onze interieuradviseur langskomen voor het perfecte, harmonieuze interieur.

Eetstoelenfabriek.nl

Na het enorme succes van fabriekmeubels.nl en de-bankenfabriek.nl hebben wij mede op advies van onze klanten, en de vraag naar wat apartere en exclusievere eetstoelen een nieuwe site gebouwd: de eetstoelenfabriek.nl. Met deze zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site kunt u online zelf uw perfecte stoel samenstellen. Dat is mogelijk met behulp van onze unieke stoffen- en leer configurator. Mocht u twijfelen over de keuze of de uitvoering van uw stoel, dan kunt u altijd naar onze prachtige showroom komen, waar u de meeste modellen kunt zien en uitproberen.

De eetstoelenfabriek levert ook aan de zakelijke markt, zoals: hotels, B&B, restaurants en vakantieparken zowel in binnen- als buitenland. Tevens kunnen wij ook een totaalplan voor de inrichting verzorgen.

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.