HOEKBANK

KLIK OP HET LOGO OM DIRECT NAAR DE HOMEPAGE TE GAAN!

Goedendag en welkom op de blogpagina van de-bankenfabriek. U bent op zoek naar een hoekbank, en laten wij nu van elk model op onze site een hoekbank hebben. Of het nu de moderne banken zijn of de landelijke banken, onze banken zijn namelijk module banken en kunnen in elke gewenste vorm worden samengesteld.

hOekbank
hoekbank landelijk modern

Vele stofmogelijkheden

Op onze site vind u bij elke bank zo’n 60 stofjes waarin de hoekbanken gestoffeerd kan worden zonder dat de prijs lager of hoger wordt. Dat is ook de kracht van de-bankenfabriek want buiten deze stof collectie bieden wij in onze showroom nog eens 500 extra stoffen aan die op de hoekbanken  gestoffeerd kan worden zonder meerprijs. Maar hiervoor dient u een afspraak te maken voor een showroom bezoek. Wij zijn namelijk open elke dag van 9.00-22.00 uur maar echter alleen op afspraak.

hoekbank
hoekbank waaronder de prachtige acacia

Meerdere sites

Buiten de site de-bankenfabriek bieden wij nog 4 sites aan;

Ga ook eens naar;

Fabriekmeubels

Fabriektafels

Fabriekverlichting

De-interieurspecialist

eetstoelenfabriek (binnenkort)

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons op. Onze hulplijn is zeven dagen per week bereikbaar van 9.00-22.00 op telefoonnummer 072-5616126. Via dit nummer kunt u een afspraak maken voor een showroom bezoek of als u vragen heeft met betrekking tot de modellen. Wij geven namelijk ook advies op maat en hebben zelf de-bankenservice aan huis. Dit voor klanten die met kleine kinderen zitten zonder oppas of slecht ter been zijn. Wij komen dan langs met de bank van uw keuze en met de 500 stoffen. Samen met u komen wij dan tot de ultieme opstelling en een stof die in harmonie is met het bestaande interieur.

Laat u vrijblijvend inspireren en adviseren voor een totaal harmonieus interieur.

Hoekbank
Roos met kleur elementen

 

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.