Banken op maat Alkmaar

Bent u op zoek naar een bank op maat in Alkmaar die perfect past bij uw interieur? 
Dan bent u bij Fabriekmeubels aan het juiste adres. Wij maken banken op maat in onze eigen fabriek, waardoor we snel kunnen leveren. Binnen 8 weken heeft u uw nieuwe bank in huis. Voor maatwerk moet u rekenen op een levertijd van 8 tot 12 weken. Maar het wachten is het zeker waard, want wij maken uw bank precies zoals u dat wilt, volgens uw eigen design in samenspraak met onze specialisten.

bank op maat laten maken
bank op maat laten maken waaronder deze prachtige erkerbank.

Advies op maat

Onze banken zijn er in allerlei soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een erkerbank, een speciale graden bank of een ronde bank, bij ons is alles mogelijk. Of wilt u de bank dieper, hoger of breder? Ook dat is geen enkel probleem. Bij Fabriekmeubels zijn we gespecialiseerd in maatwerk, dus wij maken uw bank op maat precies zoals u dat wilt.

Maar we doen meer dan alleen banken op maat maken. Wij leveren ook complete interieurs en geven persoonlijk advies aan huis. Van karpetten, zonwering, gordijnen en behang tot tapijt, pvc-vloeren, lampen en accessoires. Ook begeleiden wij verbouwingen en geven advies voor veranderingen in huis. Bij Fabriekmeubels staan we voor u klaar en doen we er alles aan om uw interieurwensen te vervullen.

Uniek design en aanpak

Wat ons onderscheidt van andere meubelmakers? Bij ons kunt u uw bank volledig online configureren voor uw gewenste design. Ook maken wij daarnaast maatwerk in kasten, tv-meubelen en andere meubels. En als u er niet uitkomt in onze showroom, nemen we u gewoon mee op reis. Daarnaast kunt u bij ons gratis stalen aanvragen en bieden we een zeer hoge en snelle servicegraad.

 

Bank op maat laten maken
Bank op maat laten maken hier aan een klant geleverd.

 

Waarom een bank op maat?

Bij Fabriekmeubels geloven we dat u uniek bent en dat uw meubels dat ook moeten zijn. Daarom kiest u bij ons een bank op maat voor een uniek model. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw ideale bank en zorgen ervoor dat deze perfect past bij uw interieur.

Neem contact op of bestel nu uw bank op maat bij Fabriekmeubels in Alkmaar en geniet van een uniek en comfortabel meubelstuk.

Bel gerust voor het maken van een afspraak met onze helpdesk wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 21.00!

Helpdesk 072 5616126

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.