Bank op maat laten maken Alkmaar

Bij Fabriekmeubels kunt u terecht voor een bank op maat in Alkmaar. Onze fabriek produceert al jarenlang meubels van hoge kwaliteit die volledig naar wens van de klant gemaakt worden. Van erkerbanken tot ronde banken en van hoekbanken tot U-banken, bij ons is alles mogelijk. Onze meubels worden in eigen fabriek gemaakt waardoor de levertijden zeer snel zijn. Binnen 8 weken kunt u uw unieke bank al in huis hebben. Maatwerk duurt wat langer, zo’n 8-12 weken, maar dan heeft u wel een bank die volledig aan uw wensen voldoet. Naast banken maken wij ook andere meubels op maat zoals kasten, tv-meubelen en meer. Ons ervaren team van meubelmakers helpt u graag bij het samenstellen van uw interieur op maat. Samen kunnen wij kijken naar uw wensen en ideeën om zo tot het perfecte ontwerp te komen.

Gespecialiseerde service

Bij Fabriekmeubels vinden we het belangrijk om klantvriendelijke oplossingen te bieden. Daarom kunt u bij ons uw bank volledig online configureren voor uw gewenste design. Ook maken wij gratis stalen beschikbaar en bieden wij een zeer hoge en snelle servicegraad. Daarnaast gaan we graag met u mee op reis als u er in onze showroom niet uitkomt.

Als u uw bank op maat in Alkmaar laat maken bij Fabriekmeubels, wordt het transport volledig verzorgd. Wij zorgen ervoor dat uw unieke bank veilig en snel bij u thuis wordt afgeleverd. In onze showroom kunt u 7 dagen per week terecht om uw wensen te bespreken en verschillende banken en meubels te bekijken.

 

Bank op maat laten maken
Bank op maat laten maken hier aan een klant geleverd.

 

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wilt u een bank op maat laten maken in Alkmaar? Dan bent u bij Fabriekmeubels aan het juiste adres. Wij leveren unieke, Nederlandse producten die volledig aan uw wensen voldoen. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom om uw mogelijkheden te bespreken en uw unieke bank op maat te laten maken.

Bel gerust voor het maken van een afspraak met onze helpdesk wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 21.00!

Helpdesk 072 5616126

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.